wraak

wraak

De wraak van de farao

RECORD speeltijd: 26:56 MINUTEN

Vanwege recente ontwikkelingen in de originele grafkamer van King Tutanchamon in de vallei der Koningen in Egypte is de grafkamer nagemaakt in Gemert. De mummie is zorgvuldig vanuit Egypte overgeplaatst naar Gemert. Koning Tut heeft zijn rust gevonden in de Hoefpoort.

Grafrovers hebben echter huisgehouden in de graftombe, de rust is op brute wijze verstoord. Een groot deel van de bezittingen van de Farao is buitgemaakt bij deze laffe kunstroof. De sarcofaag van King Toetanchamon is geopend, en dient snel gesloten te worden om de rust te laten wederkeren. 

Jullie gaan met 2 tot 6 personen de grafkamer binnen, de deur wordt achter jullie gesloten, de klok begint te tikken. Van 60 minuten naar 0:00. Lukt het jullie de tombe de sluiten en de rust van de farao terug te brengen binnen de tijd? Zo niet dan zal de wraak van de farao zoet zijn. 

Het record van deze kamer staat op 26:56 speeltijd. Met nog 33 minuten en 04 seconden over op de klok. Verbreken jullie dit record? Het ontsnappingspercentage uit deze escape room is 35%. 

SneakPreviewrecord wraak