tante

tante

Oudtantes Testament

Record tijd:  41:10 minuten

Vorige week is Mevr. W. de Wolff van Westerrode ingecheckt bij hotel de Hoefpoort in het centrum van Gemert. Genietend van haar pensioen is de dame op wereldreis gegaan. Het laatste deel van haar reis is een bezoek aan alle 12 provincies van ons land.


Helaas heeft tante Wilhelmina niet alle 12 provincies gehaald en is ze overleden bij de prachtige kasteeltuin van het kasteel van Gemert.
Haar notaris heeft jullie erbij geroepen omdat jullie de enige erfgenamen zijn. Er is echter een probleem, er ontbreekt een cruciale pagina uit het testament om over te kunnen gaan tot uitbetaling van de erfenis. Aan jullie de taak deze bladzijde te vinden in haar hotelkamer.

De deur van de hotelkamer sluit achter jullie en de klok begint te tikken.... Lukt het jullie dit mysterie binnen 60 minuten te ontrafelen.?

Het is een aantal teams gelukt het mysterie van de oudtante op te lossen. Het record staat op 18:50 over (27 nov. 2017). Met een slagingspercentage van slechts 8% van de spelers is het mysterie van Oudtante Wilhelmina is een van de moeilijkere escape rooms in de regio. Ga jij deze uitdaging aan? 
Ga jij met je team voor goud? Reserveer dan snel!
Tantes Testament